Привет на организаторите на Свободния фестивал на семената !

Асоциацията Кокопели е много щастлива да подкрепи вашия проект, надявайки се, че тези свободни от права и възпроизводими семена ще бъдат раздадени възможно най-широко по време на вашия фестивал.

Тази пратка съдържа голям брой видове, няколко от които произхождат от България, или от други близки страни като Чехия, Унгария, Украйна или също Русия.

Някои от семената са в отделно книжно пакетче, с което могат да бъдат раздавани директно. Други пък като например доматите или бобът, са заедно в по-голямо количество в прозрачно пликче и които можете да разпределите самите вие, така че да могат да бъдат полезни на по-голям брой хора.

В този колет ще намерите също и наръчник за семената на Кокопели на английски, няколко брошурки на нашата Асоциация, плакат, който може да закачите на щанда, лепенки, няколко списания, както и няколко диплянки, с които има пликче със семена на Сладък едногодишен пелин от нашата кампания « Нека се изучаваме ! За свободата на лечебните растения » и които са за свободно раздаване.

С цел да можем да проследим вашето събитие, ние искаме от вас :
– една обща равносметка от вашето събитие : как бяха оценени разновидностите, каква беше посещаемостта на щанда, интересът към списанията, семената и битките на Кокопели, и пр.
-максимум снимки
-свидетелства от страна на ползвателите и на организаторите

Вашите отзиви са съществени за еволюцията
на нашата кампания Семена Без Граници.

Каним ви също да участвате във финансирането на тази кампания, ставайки членове на нашата асоциация, връщайки ни бюлетина за записване, който може да намерите тук или директно на нашата уеб страница (https://kokopelli-semences.fr/).

Ваш ред е сега да раздадете тези плодородни семена на хора, които ще се погрижат добре за тях, така че да могат да покълнат, да пораснат, да разцъфнат, да дадат плодове и отново семена, така че цикълът на живота да продължава !

Плодотворно,

Ленче и Виржини

[email protected] – Sememences Sans Frontières –

http://semences-sans-frontieres.fr/

 

Вашият коментар