Лекция с основните астрологични правила (различни от биодинамичния календар) за работа в градината – обработка на градината, засаждане на различни култури, прибиране на реколта.

Дима Гълъбова> Тайните на Астро Земеделието – Лекция с основните астрологични правила (различни от биодинамичния календар) за работа в градината – обработка на градината, засаждане на различни култури, прибиране на реколта.

 

Астро земеделие Лекция с основните астрологични правила (различни от биодинамичния календар) за работа в градината – обработка на градината, засаждане на различни култури, прибиране на реколта. Лекцията има за цел да ви запознае с подходящите моменти за дадена земеделска работа според фазите и знака на Луната, за което не е необходимо да имате задълбочени астрологични познания. Ще включа накрая обаче и по-специфични астрологични насоки за занимаващите се с астрология, а именно аспекти на Луната – кои са благоприятни и кои не за съответната земеделска работа. Следователно лекцията е подходяща както за астро любители и начинаещи, така и за напреднали в звездната наука. Ще завърша с интересна информация относно най-подходящата за нас градина според личния ни хороскоп – как да проектираме градината си, така че да се чувстваме максимално комфортно и тя да откликва на нашите вътрешните нужди.

 

За лектора: Дима Гълъбова се занимава с астрология от 2010 г. Преминала е през различни школи и обучения, включващи всички нива по астрология – натална, прогностична, както и различни дялове на астрологията като елективна, хорарна, медицинска, бизнес, астрология на взаимоотношенията и други. От 2021 се занимава с индивидуални астрологични консултации. Нейни публикации относно дневни и общи астрологични прогнози може да следите във фейсбук групата: “Астро календар и звездни вдъхновения”.

 

https://www.facebook.com/events/1423005798182526

 

 

Вашият коментар